Verspil je tijd niet en ga alvast aan de slag voor de feestdagen

Verspil je tijd niet en ga alvast aan de slag voor de feestdagen

Een kerstpakket. Bron: Shutterstock.

Het is nooit te vroeg om alvast met de voorbereidingen voor de feestdagen te beginnen. Dat geldt in elk opzicht en zeker ook als het om het uitkiezen of samenstellen van kerstpakketten gaat. De kans is groot dat je daar zo voor het zomerseizoen van start is niet eens aan denkt. Kerst lijkt ook nog zo ver weg. Toch zijn de feestdagen al dichterbij dan je denkt. Het is daarom ook een prima moment om alvast voor de feestdagen met kerstpakketten aan de slag te gaan.

Creëer eenheid met een thema

Het is zelfs leuk om zo vroeg al te bedenken wat voor thema je kerstpakket dit jaar gaat krijgen. Kerstpakketten met een thema doen het namelijk altijd goed. Het geschenk ziet er in dat geval namelijk uit als een eenheid. Dat is natuurlijk precies een kenmerk dat belangrijk is in je bedrijf. Het laat bovendien zien dat je er aandacht aan besteedt en dat waarderen alle werknemers. Nu zijn er allerlei thema’s van kerstpakketten. Misschien is het dit jaar leuk om een keer een kleur als thema te nemen. Dan heb je een compleet pakket met allemaal producten in dezelfde kleur. Voor kerst is rood natuurlijk een perfecte kleur, maar goud past er eveneens prima bij. Zo zijn er ook tal van andere thema’s die als uitgangspunt te nemen zijn, variërend van wokken tot hapjes van de plank.

Het is nooit te vroeg om waardering te tonen

Als je als bedrijf al vroeg aan de slag gaat voor de feestdagen dan laat dat waardering zien. Werknemers vinden het fijn om waardering te krijgen van het bedrijf waar zij werkzaam zijn. De inhoud van het kerstpakket telt natuurlijk ook een beetje mee, maar de tijd en aandacht die eraan zijn besteed eveneens. De zomer of de periode vlak daarvoor is een uitstekend moment om over kerstpakketten na te denken. Het is in veel bedrijven zo dat de tijd voor kerst net even wat drukker is. Dan blijft het er vaak maar bij en wordt de keuze voor een kerstpakket even snel gemaakt. Dat is jammer, want dat is juist een gemiste kans om de waardering voor werknemers te laten blijken. Als je vroeg aan de slag gaat voor de feestdagen weet je bovendien dat je alles op tijd geregeld hebt. Zo vis je niet achter het net en heb je zekerheid omtrent een tijdige levering.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
kerstmis kerstpakketten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties