snapshot12

Verstappen maakt zich op voor grootse prestatie bij de Grand Prix van Brazilië

Geen categorienov 05 2016, 11:00
Dit weekend komt Max Verstappen nog niet in actie, maar volgende week kan de Nederlandse snelheidsduivel weer helemaal los. In Brazilië, welteverstaan.
Het Formule 1-seizoen van 2016 zit er alweer bijna op. Max Verstappen heeft het keurig gedaan en zelfs één race kunnen winnen - in Barcelona - maar voor het echt over en sluiten is, moeten er nog twee races gereden worden. De eerste volgende week, in Brazilië. En de jonge coureur kijkt daar heel erg naar uit:

“Ik houd wel van het circuit in Brazilië", kijkt Max Verstappen vooruit op de Braziliaanse Grand Prix, volgende week op Autódromo José Carlos Pace. "De baan heeft een speciale layout met best wel wat hoogteverschillen. We rijden tegen de klok in, wat altijd iets meer plezier toevoegt aan het rijden."

Verstappen noemt het verder "heel vreemd" dat na Brazilië er alleen nog de Grand Prix van Abu Dhabi is, en het dan alweer gedaan is. Daarna gaan de Formule 1-coureurs op een lange maar welverdiende winterstop, om vervolgens pas in het voorjaar weer aan de startlijn te verschijnen.
Wij zeggen alvast: bedankt Max, voor al het raceplezier en door ons Nederlanders trots te maken met al die podiumplaatsen die je gedurende het hele seizoen wist te veroveren. Die winst in Barcelona was zelfs helemáál te gek!
En nu kijken we uit naar 2017. Dat wordt dan alweer Max' derde seizoen in de Formule 1. Kan hij na twee jaar een belofte te zijn geweest dan eindelijk die favoriet om het wereldkampioenschap worden? Wie weet, wie weet. Het zou in ieder geval wél heel erg gaaf zijn.
Maar goed: laten we niet te ver op de zaken vooruit lopen. Deze week gaat onze Red Bull-racer eerst goed trainen op het circuit in Brazilië in de hoop ons zondag gelukkig te maken met een uitstekende notering. Wij kijken er naar uit!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten