'Verzetskrant' Trouw kiest voor de aanval op Otten-critici: "Geruzie van Krol is prestatie van formaat"

'Verzetskrant' Trouw kiest voor de aanval op Otten-critici: "Geruzie van Krol is prestatie van formaat"

Henk Otten Foto door Kenneth Steffers //DDStandaard

Zoals De Dagelijkse Standaard eerder vandaag al schreef, lijkt de aspirant-partij Partij voor de Toekomst nog voor de verkiezingen al op omvallen staan. Dagblad Trouw, ooit opgericht als heuse 'verzetskrant' was er dan ook als eerste bij om driftkikker Henk Otten tegemoet te komen.

Sterker nog: Henk Otten deelde een bericht van Trouw-verslaggever Bart Zuidervaart, die de schuld van de breuk tussen Otten en Henk Krol juist in de schoenen legt van laatstgenoemde.

Volgens de verslaggever van 'verzetskrant' Trouw is de commotie binnen de Partij voor de Toekomst allemaal te danken aan het gedrag van de opgestapte Henk Krol:

Nu weten we allemaal dat Henk Krol ook een driftig mannetje kan zijn, maar het is wel opvallend dat een journalist van Trouw het nu opneemt voor de gifkikker Henk Otten. Alles wat die man aanraakt veranderd namelijk in ziltig en bitter glazuur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer