Video! Dakloze man blijkt plotseling een pianovirtuoos te zijn. Maar zie wat voor moois hem dan overkomt

Video! Dakloze man blijkt plotseling een pianovirtuoos te zijn. Maar zie wat voor moois hem dan overkomt

Wie had dat nu gedacht?

Het gemeentebestuur van een zonnige stad had op een goede dag een idee: een piano buiten neerzetten, zodat mensen met muzikaal talent in het openbaar hun kunsten ten gehore kunnen brengen. Wat er gebeurde toen deze zwerver echter plaatsnam achter het muziekinstrument, hield men niet voor mogelijk...

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/Homeless-Man-Plays-Piano-Beautifully-Sarasota-FL-ORIGINAL.mp4"][/video]
.

Het was een hele mooie uitvoering. De video die ze maakten van Donald, werd op internet binnen één dag dan ook meer dan honderdduizend keer bekeken. Donald bleek namelijk niet alleen de drie tieners, maar ook een hele hoop anderen te inspireren.

Dus toen werd het tijd voor de tieners om iets moois terug te doen voor de man. Ze zetten een crowdfundingscampagne op voor Donald. Zodat hij binnenkort hopelijk weer een dak boven z'n hoofd heeft. Dan kan hij niet alleen elke dag thuis op z'n eigen piano de prachtigste stukken kan componeren en spelen, maar als het een beetje meezit ook een auto aanschaffen... en de drie laatste vakken afmaken die hem nog scheiden van zijn diploma aan een Amerikaans conservatorium.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
muziek crowdfunding daklozen piano

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Spoor 2 traject niet gelukt, hoe verder?

Lees meer