Video: 'De politie stopte mij 2,5 uur in een cel omdat ik als Jood 'uitdagend aan het staan' was!'

Video: 'De politie stopte mij 2,5 uur in een cel omdat ik als Jood 'uitdagend aan het staan' was!'

Megan Holt / YouTube

Vandaag publiceerde DDS al een video waaruit bleek dat politie-agenten in Amsterdam voornamelijk lijken op te komen voor slechts één groep demonstranten: namelijk de virulente Israëlhaters. Pro-Israëldemonstranten worden daarentegen zonder pardon en op basis van vage klachten gearresteerd. Hieronder het relaas én de videobeelden van Michael Jacobs, de man die zonder pardon in een busje gegooid werd omdat hij het in Amsterdam opnam voor de Joodse staat.

Afgelopen zondag stond ik op de Dam - zonder spandoek en ook zonder Israël-vlag om mijn schouders. Toch ben ik daar (opnieuw) door politie aangehouden en tegen mijn wil (met handboeien aan) verwijderd. Zij die daar nu al jaren Israël-haat én Jodenhaat in woord en geschrift uitdragen en daarbij openlijk met het vaandel van terreurbeweging Fatah zwaaien gingen weer vrijuit. De creatieve aanklacht jegens mij luidde dit keer 'uitdagend staan'. Na een verblijf van 2 ½ uur in een bewaarcel en in het bezit van een proces-verbaal ben ik vrijgelaten.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer