Faal! Kliniek Anne Faber-killer laat weer patiënt vrij - vernielt direct slijterij, wordt gearresteerd met heli

Geen categoriejun 04 2019, 13:00
Lekker bezig, hoor!
Tbs-klinieken, wat zijn het toch ook fijne instituten die je echt weer vertrouwen geven in de mensheid en hun oneindige vermogen om te veranderen. Dat zagen we deze week wel weer in Den Dolder, waar uit dezelfde kliniek waar ook ene Michael Panhuis heeft gezeten (u weet wel, de man die Anne Faber verkrachtte, vermoordde en haar lichaam verstopte) opnieuw een volstrekte halve zool zonder protest kon vertrekken.
Om vervolgens in een nabijgelegen Gall & Gall een ruit in te gooien, daar drank te stelen en uiteindelijk - nadat het hele havenstadje in rep en roer was gebracht - dankzij een politiehelikopter in de boeien kon worden geslagen.
In een uitgelekte e-mail die GeenStijl in handen kreeg blijkt dat ze het zelf allemaal ook niet zo jofel vonden. Dit was toch niet waar al die kliniekjes voor opgericht zijn. Criminelen zouden er toch betere mensen van worden? Ze zouden toch door de oneindige kracht van de maakbare samenleving weer tot modelburgers worden omgetoverd. Toch?
Klik voor groter exemplaar:
fivoor1
Misschien dat we dit naïeve draaideurbeleid eens de nek moeten gaan omdraaien. Hoeveel slachtoffers moeten er nog gemaakt worden voordat we beseffen dat de huidige aanpak met tbs en proefverloven volstrekt onvoldoende is om onze maatschappij veilig te houden?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten