Video! Flinke shoot-out tussen drugsbendes met automatische wapens in Frankrijk

Video! Flinke shoot-out tussen drugsbendes met automatische wapens in Frankrijk

'Weg met Femke'-petitie logo via https://ontslafemke.petities.nl/

Het blijft maar doorgaan in Frankrijk! Na de onthoofdingen en steekpartijen door islamisten zijn nu de drugsbendes aan de beurt. Die zijn zojuist begonnen aan een enorme shoot-out in de wijk Mosson-la Paillade in Montpellier.

Op deze video is te zien hoe ongeveer tien in het zwart geklede mannen het vuur op elkaar openen met automatische vuurwapens. Het gaat er echt flink hard aan toe. Montpellier lijkt wel het Amerikaanse Chicago ten tijde van de drooglegging!

Het zou mij echt niet verbazen als er in Frankrijk binnenkort een burgeroorlog ontstaat. Met de ene terreurdaad na de andere en vervolgens dit soort openlijke bende-oorlogen... Dat kan dan toch nooit lang goed gaan? President Macron reageert de laatste tijd wel daadkrachtig op dergelijke taferelen, maar nu ziet de rest van de wereld ook steeds meer waaróm hij dat doet. Hij móét namelijk wel, want anders staat dat land binnen een maand of twee helemaal in de fik volgens mij.

Het is echt absurd dat dit voor Frankrijk zo langzamerhand het nieuwe normaal is geworden. Macron zal dan ook (opnieuw) een paar tandjes bij moeten zetten en het niet alleen maar bij mooie woorden en wat arrestaties blijven houden. Maar goed, eerst maar eens zien of de politie de boel daar weer kan bedaren. Dat is al een hele klus op zich.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties