Video! Forum geeft duidelijkheid over 5G standpunt

Geen categoriejul 14 2019, 8:00
Het is een veelbesproken onderwerp: 5G. Zijn de Chinezen te vertrouwen of niet? Of zullen ze de macht hebben om onze infrastructuur plat te leggen als wij compleet overgaan op 5G systemen van Huawei. Al langer was de vraag hoe de partij van Thierry Baudet hier over dacht. Eindelijk krijgen we duidelijkheid.
https://www.youtube.com/embed/xLyZYpdUuyc
Forum werd al langer omschreven als een soort van pro-Russische partij. Na het inmiddels beruchte debat tussen Thierry Baudet en Mark Rutte bij Pauw was het vele duidelijk. Baudet is niet zo krampachtig als gevestigde partijen in de demonisering van Rusland, wel erkent hij dat Rusland 'geen vriend' is maar eerder een nuttige bondgenoot.
Met de opkomst van China en de angst die er is voor de gevaren als 5G is het dan ook fijn dat we nu weten hoe Forum kijkt naar de alsmaar groeiende tijger China.
De partij is tegen de komst van een Chinees 5G netwerk, ze zetten liever in op westerse bedrijven die we makkelijker kunnen controleren. Ook is Forum van mening dat het cruciaal is om te kijken wat de gezondheidsrisico's zijn - en of die er zijn. Dit betekent dat Forum het hele idee van 5G eerst adequaat wil testen voordat we het implementeren en onze samenleving er afhankelijk van maken.
Forum vergeet gelukkig ook niet de privacy, in een tijd dat we eigenlijk al nauwelijks privacy kennen is Forum van mening om dit toch hoog in het vaandel te houden. Praktisch gezien laten we hoe dan ook toch wel een digitale voetdruk achter, toch is het fijn om te weten dat Forum niet iedere instantie klakkeloos onze gegevens wil overhandigen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten