Video: Geert Wilders maakt hem gewoon "willen jullie meer of minder stikstofregels!?"

Video: Geert Wilders maakt hem gewoon "willen jullie meer of minder stikstofregels!?"

Geert Wilders (PVV) werd vandaag met juich geluid ontvangen tijdens de boerenprotesten in Den Haag. Op het demonstratieterrein herhaalde de PVV'er zijn gewraakte Marokkanen-uitspraak, waarvoor hij vandaag eigenlijk in de rechtbank had moeten zitten. Dit keer werden de uitspraken toegespitst op stikstofregels. Zo vroeg Wilders de aanwezige boeren "willen jullie méér of minder stikstofregels?" de boeren reageerden met luid geschreeuw"minder, minder, minder".

Ongelofelijk, die Geert Wilders. Hate him or love him. Wat je ook van hem vindt, hij maakt hier wel de beste grap van de week. Het is gewoonweg geniaal. Wilders had vandaag eigenlijk als verdachte in de rechtbank van Amsterdam moeten zitten vanwege het tweede proces-Wilders. In plaats daarvan staat hij nu in Den Haag en spreekt de boeren toe.

Wilders was gedaagd voor het tweede proces-Wilders en staat nog altijd op het lijstje van het Openbaar Ministerie om zich verantwoorden voor de 'minder, minder, minder'-scene tijdens de uitslagavond van de Gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Wilders zou zich volgens de aanklagers schuldig hebben gemaakt aan groepsbelediging van Marokkaanse-Nederlanders. In het eerste proces werd hij vrijgesproken.

Maar, omdat het Openbaar Ministerie vandaag nog bezig is met onderzoek naar mogelijke politieke beïnvloeding vanuit het ministerie van Justitie en Veiligheid op het Openbaar Ministerie, kreeg Wilders een middagje vrij. De blonde leider van de PVV maakte van de gelegenheid gebruik om de boze boeren op te zoeken en een hart onder de riem te steken. En hoe! Wat een geniale actie van de PVV'er.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
PVV Geert Wilders Boerenprotest

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties