VIDEO: Hanina is te gast bij RTL Summer Night en wordt AFGEMAAKT om haar haatcolumn!

Geen categoriejul 21 2017, 8:00
Karma's a bitch.
Het is alweer een dag geleden dat Hanina Ajarai haar walgelijke column publiceerde in het AD, de krant die zo dom was om dat bijeengeraapte krabbelstuk te publiceren. Daarin vindt mevrouw de haatcolumniste het nodig met heel Nederland - inclusief de vele nabestaanden - te delen dat de 298 MH-doden haar geen moer kunnen schelen. De hersenschade rondom voetballer Nouri vindt ze dan wel weer erg, al weet ze niet waarom. Ze twijfelt of het misschien ergens vaag met het feit dat zij en Nouri beiden Marokkaans zijn, maar concludeert dan geen idee te hebben. Verrassend weer.
Ze kreeg terecht een storm van kritiek over zich heen en werd min of meer gedwongen - als ze haar baan wilde houden - een miniscuul 'sorry!'-stukje te schrijven in hetzelfde AD. Dat stelde natuurlijk geen drol voor en er was geen woord van gemeend, wat mevrouw ook nog eens bewijst door donderdagavond haar stuk weer te gaan verdedigen bij RTL Summer Night.
Nou, daar kreeg ze spijt van: ze is van alle kanten afgemaakt bij dat bezoek!
Presentator Beau van Erven Dorens beet het spit af door Hanina, die van spijt geen snars meer liet zien, te confronteren met haar oerdomme, provocerende houding:

Kijk, als je zoiets opschrijft, ik bedoel, je mag het allemaal denken - tuurlijk je mag alles denken, we zitten in een vrije land - maar waarom zou je het opschrijven terwijl je weet dat er zoveel mensen gekwetst worden?

Au: de waarheid doet pijn! Dit was precies het probleem: niemand zal een traan laten dat zij zulke harteloze gedachtes heeft, maar moet ze nota bene drie dagen na de onthulling van het MH17-monument met de wereld delen dat het haar allemaal worst is? Wie wordt daar nou beter van? Ohja, Hanina dus, want die krijgt ervoor betaald.
De reacties van de overige gasten waren niet mals. Toen Hanina op bovenstaande antwoordde door te zeggen dat ze vindt 'dat ze het moeten durven opschrijven' ging er een uiterst pijnlijke meent-dit-wicht-dit-nou-serieus-blik door de zaal dit snel uitliep op keiharde uitspraken. Zo'n blik dus:
Hanina_3
Olaf Koens, destijds correspondent bij de ramp, mocht namens de gasten het spits afbijten: "Ik moet me heel erg inhouden" was zijn alleszeggende openingszin. "Je weet niet wat je hiermee aanricht, bij heel veel mensen." "Ik snap niet dat je zelf denkt dat dit door de beugel kan. Dit is echt smakeloos.". Au, au, en nog eens au. De daadwerkelijke executie van Hanina's walgstuk komt echter als zij reageert door zich weer luidkeels af te vragen waarom zij dan al dat verdriet niet kan voelen, waarop Olaf zegt: "Omdat je niet de tijd hebt genomen om daarover na te denken." Die zit!
Olaf en Beau zijn echter niet de enigen die reageren op dit kotsstuk: ook Peter R. de Vries, bekend om zijn omgezouten mening, geeft haar een stevige schop onder haar achterste. "Waar ben je al die tijd geweest?" zegt eigenlijk wel genoeg. Enfin, ik raad iedereen van harte aan deze twee fragmenten eens, of zelfs twee of drie keer te bekijken, want het is genieten. Het is dan misschien een beetje een sneue afgang van Hanina maar ach, om met haar woorden te spreken: het doet me allemaal niet zoveel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten