[VIDEO] Mooi: stelletje wint voor de tweede keer één miljoen pond in loterij, maar blijft er heel gewoon onder

Geen categorieapr 02 2015, 10:00
Wat is er mooier dan één keer de loterij winnen? Twee keer de loterij winnen natuurlijk!
Iedereen vraagt het zich af: wat zou ik doen met één miljoen als ik de loterij zou winnen? Een nieuwe auto kopen, verhuizen, een wereldreis maken... Het Britse stelletje David en Kathleen Long is daar niet zo mee bezig, zelfs niet nadat ze voor de tweede keer in 20 maanden tijd (!) een miljoen pond (1,3 miljoen euro) hebben gewonnen in de EuroMillions-loterij.
De kans daarop is ongeveer in op 283 miljard, maar zij hebben het voor elkaar gekregen. Die gaan dus keihard feesten met al die miljoenen, toch? Nou, nee. Ze blijven er verfrissend rustig onder. Ze wonen nog altijd in een goedkope bungalow en zijn nu pas van plan een nieuw huis uit te zoeken. O ja, en ze willen ook op een cruisevakantie. Maar dat is het dan ook wel. Een deel van het geld doneren ze aan een hospice, voor mensen die terminale zorg nodig hebben.
David Long blijft bescheiden: zijn nieuwe huis hoeft niet groot te worden, als het maar een spelletjeskamer en een bar heeft. Via The Daily Mail:
Mr Long, who has been previously married, said: 'We don't have a champagne lifestyle. We still live in a mobile home. We've been there for 13 years in our static caravan.
'That's changed now though, we are planning on moving somewhere else. We've had a bit of luck. It doesn't have to be a big mansion, it just has to have a games room and a bar for me.'
Prachtig. Ik hoop dat ze nog een heel lang leven gelukkig met elkaar zijn. Geld maakt tot op zekere hoogte gelukkig, maar andere dingen, zoals gezondheid en liefde, zijn veel belangrijker.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten