[VIDEO] Schokkend! Klas vol kopschoppers nemen 15-jarige jongen te grazen

[VIDEO] Schokkend! Klas vol kopschoppers nemen 15-jarige jongen te grazen

Het lijkt verdomme iedere week wel raak. Nu is het weer in Krommenie dat een hele klas het nodig vindt een 15-jarige jongen bewusteloos te trappen.

Dit soort filmpjes moeten haast we de Nederlandse jeugd op z'n aller-, allerlelijkst tonen. Als een stel piranha's stort een hele klas vol opgefokte terreurpubers zich bovenop één jongen en weten hem uiteindelijk bewusteloos te trappen:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/03/c65042e1_Naamloos_3.mov.mp4"][/video]

.

De mafketels gaan zo ver dat ze het slachtoffer buiten bewustzijn krijgen en zelfs bovenop hem gaan zitten, alsof hij een dier is dat neergeschoten is bij de jacht.

Het AD heeft wat achtergrondinfo over de jongen:

Het incident speelde zich af in de Noord-Hollandse plaats Krommenie, meldt RTV Noord-Holland. Inmiddels is een 15-jarige jongen uit Assendelft opgepakt. De politie verwacht vanmiddag de overige daders aan te houden. Volgens de politie zit het slachtoffer op het Trias VMBO in Krommenie.

En één jongen opgepakt. Maar één zwaluw maakt nog geen zomer.

In ieder geval: voor de slachtoffers is het pijnlijk dat hun totale vernedering ook nog eens op video wordt vastgelegd, maar aan de andere kant hebben ze er wel wat aan: hoe meer beeldmateriaal van de barbaarse belhamels die dergelijke bizarre daden verrichten, hoe makkelijker ze geïdentifeerd kunnen worden en uiteindelijk voorgeleid bij de jeugdrechter. Precies: dat justitie maar even flink wat respect voor de wet en andermans lichaam in deze gewelddadige jongens kan pompen. Idioten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer