[VIDEO] Spectaculair: eerste beelden nieuwe Bond-film

[VIDEO] Spectaculair: eerste beelden nieuwe Bond-film

Alle fans van 007 verzamelen!

Ik beken het maar meteen: ik ben een groot liefhebber van James Bond-films. Het zijn lang niet de allerbeste films ooit gemaakt, maar... Bond. James Bond. Ik heb nog net niet een poster van iedere acteur die James Bond heeft gespeeld boven mijn bed hangen. Ik schreef eind vorig jaar een stukje over de aankondiging van de nieuwe Bond-film Spectre:

Interessant is het lijstje acteurs dat in de nieuwe Bond-film gaat spelen: Ben Whishaw als Q, Ralph Fiennes als M, David Bautista als Mr Hinx en de knappe (maar niet allerknapste) Bond girls Monica Bellucci (Lucia Sciarra) en Léa Seydoux (Madeleine Swann). Om er twee andere namen uit te pikken van acteurs die ik zelf het meest interessant vind: Andrew Scott en Christoph Waltz. Scott speelt de bad guy Denbigh en Waltz speelt de rol van Oberhauser.

Voor de liefhebbers die zich alvast een beetje willen voorbereiden op de nieuwe film: Scott had een briljante rol als Sherlocks tegenhanger Moriarty in de BBC-serie Sherlock. Die serie moet iedereen gezien hebben. En Waltz? Waltz kennen we van zijn rollen in de twee laatste Tarantino-films: Inglourious Basterds en Django Unchained. Deze twee heren zijn zo ontzettend goed dat ik nu al durf te zeggen: het wordt smullen volgend jaar.

Nu is er de eerste échte trailer. In de anderhalve minuut lange trailer zien we dat Bond wordt geconfronteerd met iets uit het beelden, en we zien de eerste beelden van Waltz als de grote schurk Oberhauser. Ja, ik weet nu 100 procent zeker dat het smullen wordt als de film vanaf begin november in de bioscopen te zien is. Geweldig. Kijken!

Lees meer over:
Hollywood Films James Bond

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties