VIDEO Steven Brunswijk legt uit waarom hij geen Braboneger meer heet: zelfcensuur op individueel niveau

VIDEO Steven Brunswijk legt uit waarom hij geen Braboneger meer heet: zelfcensuur op individueel niveau

Braboneger heeft aangegeven dat hij geen Braboneger meer heet. Hij heeft er zo veel gezeik over gehad en zo veel mensen gehoord die er moeite mee hebben, dat het makkelijker is om het dan maar te veranderen. Dat is natuurlijk zijn goed recht, ik wil zijn vrijheid niet politiseren, maar het is wel een vorm van zelfcensuur die niet hoort in een vrije maatschappij. Hij vindt het zelf allemaal overtrokken en ziet het als een 'bedrijfsmatige keuze'. Een vorm van rebranding.

Enfin, beoordeelt u zelf maar:

https://www.youtube.com/watch?v=sKPxXIWf_2Y

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties