Video Syp Wynia! Burgermanifest tegen Klimaatbeleid: 'We worden er armer van en het helpt het klimaat niet!'

Video Syp Wynia! Burgermanifest tegen Klimaatbeleid: 'We worden er armer van en het helpt het klimaat niet!'

Eerder deze week lanceerde de altijd erudiete Syp Wynia al het Burgermanifest tegen het Klimaatbeleid van RutteDrie en vandaag verscheen de daarbij horende video waarom we de idioterie van Rutte III moeten stoppen. Want simpel opgesomd betekent het huidig Klimaatbeleid dat wij steeds meer betalen, en dus armer worden en het klimaat eigenlijk niet 'beter' wordt. Stop deze waanzin!

Het Burgermanifest in het kort:

Uw kabinet is begonnen aan een jarenlange publiekscampagne, waarin de burgers van Nederland wordt opgeroepen deel te nemen aan uw klimaatbeleid. We zullen er vast nog veel van merken. Maar toen uw kabinet op 24 augustus 2019 een ‘publieksconsultatie’ uitschreef over dat klimaatbeleid werd dat zorgvuldig buiten beeld gehouden. Voor het eerst mochten de burgers van Nederland iets zeggen over het klimaatbeleid dat zo ingrijpend is voor hun levens, maar niemand die er van weet. Daar willen we in dit Burgermanifest, deze open brief aan u en uw collega-ministers, wat aan doen.

Links of rechts, tal van burgers zitten niet te wachten op het haantjes de voorste gedrag wat onze overheid prevaleert. Er heerst weerstand - weliswaar in verschillende maten, redenen en achterliggende gedachtes - tegen het Klimaatbeleid. Nu steeds meer duidelijk wordt dat de kosten gigantisch zullen zijn vragen mensen af wat het nut ervan is zolang de grootmachten en grootvervuilers zelf niet meedoen.

Het kabinet heeft in overeenstemming met enkele progressieve partijen een radicaal en totaal niet doordacht idee doorgedrukt zonder te raden te gaan bij experts of überhaupt zoals het volksvertegenwoordigers beaamt bij ons de burgers.

Vandaar het Burgermanifest van de heer Wynia waarin wel duidelijk naar voren komt wat de gevolgen zullen zijn voor ons het volk. Om duidelijkheid te verschaffen heeft Wynia elf vragen opgesteld om nu eindelijk eens een duidelijk antwoord te krijgen van de overheid. Laten we hopen dat het de heer Wynia lukt!

https://www.youtube.com/embed/WTh97GZdhds

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties