VIDEO! 'Vechthaantje Badr Nobodyhari druipt als geplukt kippetje af met een dubbele breuk in zijn neus'

VIDEO! 'Vechthaantje Badr Nobodyhari druipt als geplukt kippetje af met een dubbele breuk in zijn neus'

Badr Hari ging onderuit tegenover de Roemeense Benny Adegbuyi. Bron: Glory Kickboxing

De Nederlands-Marokkaanse kickbokser Badr Hari heeft in Rotterdam kansloos verloren tijdens zijn gevecht tegen de sterkere Roemeense Benjamin Adegbuyi. De zogenaamd onverwoestbare Hari heeft op twee plekken zijn neus gebroken. Het is alweer de tweede verliespartij op rij voor de Amsterdammer. Videobeelden hieronder in het bericht!

Even leek het er nog op dat Hari op weg was naar een overwinning tegenover zijn Roemeense vechtopponent. Maar Hari zou Hari niet zijn wanneer hij ook deze keer uiteindelijk niet wist te winnen. Middels een zeer knappe comeback van zijn sterkere tegenstander Adegbuyi ging Hari in de derde ronde knock-out. En laten we daar dan ook absoluut niet rouwig om zijn. Immers luidt het gezegde: 'Boontje komt om zijn loontje'.


"Badr Hari = OUT!"

Grappig detail is is dat Adegbuyi ook het trainingsmaatje is van de veel sympathiekere Rico Verhoeven, die overigens kan meepraten hoe het voelt om Hari naar de grond te meppen. Op internet is daar heel mooi videomateriaal van te vinden. Zie hier bijvoorbeeld.

Die Badr Nobodyhari toch. De enige overwinning waar hij -in negatieve zin, maar dat is typisch Badr- écht 'furore' mee maakte is toen hij de weerloze zakenman Koen Everink een rolstoel insloeg. Niet echt een sportiviteit om trots op te zijn...


"Benjamin Adegbuyi had een voorspellende blik en bleek inderdaad sterker dan Badr Hari"

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties