VIDEO Verrassend: Rutger Castricum blijkt helemaal geen rare racist te zijn, maar een leuke kerel

VIDEO Verrassend: Rutger Castricum blijkt helemaal geen rare racist te zijn, maar een leuke kerel

Je moet je afvragen of het een verkapte charmeoffensief is, maar gisteren kwam Rutger Castricum heel goed uit de verf. Normaliter zie je hem als een volwassen kwajongen, maar nu kwam die heel serieus over. Het was een interview aan tafel bij Jinek, niet echt het thuisfront voor Castricum, maar nu kwam die heel positief over. Het ging over Marokkanen en de vooroordelen over Marokkanen.

In het fragment vertelt Castricum over zijn ervaringen met Marokkanen tijdens het filmen en over gesprekken die hij had met Marokkanen. Hij geeft duidelijk aan dat hij nooit echt problemen heeft gehad met ze en dat de vooroordelen niet kloppen. Grappig om Castricum op deze manier een keer te zien, al wisten we natuurlijk allemaal wel dat het een gewone man is. Geen racist, maar een volwassen vent met kwajongensstreken.

Enfin, kijkt u zelf maar, bij de 44 minuten!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties