Screen Shot 2020 06 13 at 111923

Video: 'Vreedzame antiracistische activisten' stelen voor 100.000 euro aan producten uit winkel

Geen categoriejun 13 2020, 11:00
De linkse media vertellen ons vanaf dag één dat er rellen en dergelijke plaatsvonden in Amerika dat we daar absoluut geen kritiek op mochten uiten. Het ging namelijk om "vreedzame protesten" van "antriracisten": van zwarte Amerikanen die systematisch racistisch bejegend zijn en daar de buik vol van hebben.
Als wij dan zeiden dat die 'vreedzame protesten' in ieder geval voor een deel uit rellen en massale plunderingen leken te bestaan, kregen we naar ons hoofd geslingerd dat we een stel vieze, vuile, intolerante, ouderwetse, witte racisten waren.
En dan zet CBS News opeens deze beelden online; beelden die opgenomen zijn door bewakingscamera's in een Walmart in Florida.
https://twitter.com/CBSNews/status/1271570546652831745
Wat je daar ziet is hoe tientallen vooral Afro-Amerikanen (of mogen we dat ook al niet meer zeggen?) de Walmart binnen rennen. Ze hebben het overduidelijk prima naar hun zin. George Floyd kan hen gestolen worden. Ze hebben namelijk een plan; een plan om zichzelf heel snel te verrijken.
Ze rennen naar binnen toe en beginnen vervolgens alles te stelen dat los en vast zit. En met alles bedoel ik ook echt alles. Al met al wordt er in korte tijd voor meer dan 100.000 dollar aan producten gestolen -- dus ook zo'n 100.000 euro. Kijk ze dan. Zie hoe blij ze zijn. Gratis SMART TV's! Yes! Iemand nog een koffiezetapparaat nodig? Neem maar mee! FEEST
Ongelooflijk genoeg vinden linkse activisten dit allemaal prima. Zo laat deze gestoorde gek weten dat "plunderen een valide vorm van protest is. Het is een manier om wraak te nemen op een systeem dat meer waarde hecht aan díngen dan aan mensen. Plunderen is eigenlijk de mensheid die schreeuwt om gehoord te worden. Dingen kunnen vervangen worden. Mensen niet."
https://twitter.com/NotTheMmmBop/status/1271571802792361990
Dan ben je dus echt niet lekker. Deze plunderaars zijn niet in de ban van racisme, maar van hebzucht. Kijk naar hun dáden en hun gezichtsuitdrukkingen. De dood van George Floyd heeft hier niets mee te maken. Ze willen gewoon een gratis tv.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten