Vier 175 jaar spoor met NS!

Vier 175 jaar spoor met NS!

Het spoor bestaat 175 jaar en viert daarom een feestje! NS doet dat door mooie oude herinneringen op te halen en de mooiste van allemaal is uiteraard de Tienertoer - het ultragoedkope treinkaartje waarmee een tiener door heel Nederland kon reizen.

Neem bijvoorbeeld Joscha en Mariska. Zij deden de Tienertoer dertig jaar geleden en ervoeren toen voor het eerst een machtig gevoel van vrijheid. De twee vriendinnen besluiten om hun Tienertoer ruim drie decennia later opnieuw te doen en halen al die prachtige herinneringen naar boven: campings, pretparken, stranden. Alles passeert de revue, inclusief de humor, de romantiek en de weergaloze avonturen.

Hun herinneringen aan hun jeugd in de trein zijn nu vastgelegd in een sprankelende documentaire op www.backtothetienertoer.nl. Bekijk hem nu, en misschien komen er ook wel prachtige herinneringen naar boven van uw tienertoer, al die jaren geleden..."

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties