Vier Duitsers opgepakt na verkrachting van 19-jarige Nederlandse toeriste op Kreta

Vier Duitsers opgepakt na verkrachting van 19-jarige Nederlandse toeriste op Kreta

Een verkrachting. Bron: Shutterstock.

De Griekse politie op het eiland Kreta heeft vier Duisters gearresteerd na een verkrachting van een 19-jarige Nederlandse toeriste. Ook zou het viertal hebben geprobeerd om de vriendin van het slachtoffer te verkrachten.

De daders, allemaal woonachtig in Duitsland, werden na hun arrestatie snel voorgeleid aan de rechtbank op Kreta, zo meldt de Griekse mediawebsite FlashNews. De verdachten ontkennen echter in alle toonaarden hun betrokkenheid bij de verkrachting van de Nederlandse toeriste.

De verkrachting van het 19-jarige slachtoffer zou zondagnacht hebben plaatsgevonden. De slachtoffers zeggen dat ze na een avondje stappen in Chersonissos waren meegegaan met de Duitse toeristen waarna één van hen in een toilet werd verkracht en de ander net aan de gruweldaad wist te ontkomen door op de vlucht te slaan.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties