Vijfhonderd euro boete voor verspreiden anti-homoflyers in Amsterdam

Geen categoriejan 04 2019, 17:00
De drie mannen die in 2016 anti-homoflyers hebben verspreid in Amsterdam zijn veroordeeld tot een boete van vijfhonderd euro. Dat meldt het Parool.
Heel raar dit, hebben we zo'n tolerante, multiculturele samenleving, zijn er ineens drie Nederlanders-met-een-migratieachtergrond genaamd Salahattim Y., Cegis E. en Erdal A. die het nodig vonden om anti-homoflyers te verspreiden in West en Nieuw-West!
Het enige wat ze wilden doen was mensen waarschuwen voor het adopteren van kinderen door homostellen. Die zouden namelijk veel vaker te maken krijgen met misbruik, depressie en zelfmoord. Onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek van het niveautje 'Da hep gestaan op Facebook' natuurlijk.
De drie heren zijn behoorlijk actief geweest, ze hebben in totaal zo'n 4000 flyers verspreid. De politie kreeg maar liefst 192 meldingen binnen van totaal verontwaardigde burgers, wiens wereldbeeld van een tolerante samenleving op die treurige dag in duigen viel.
In een belabberde poging tot verdediging beweerden de drie heren dat zij een maatschappelijk debat wilden aanzwengelen. De rechter lachte ze natuurlijk nog net niet in hun gezicht uit en redeneert, plat gezegd, dat een maatschappelijk debat aanzwengelen prima is, maar men zich dan wel moet beroepen op degelijk wetenschappelijk onderzoek en dat aanzwengelen met respect dient te gebeuren.
Het is sowieso nogal raar dat een stel dat hun kind ter adoptie afstaat wél wil gaan bepalen bij wie het wel of niet terechtkomt. Dan heb je volgens mij niet helemaal begrepen hoe het hier werkt. Maar goed, dat is een beetje een open deur intrappen want dat integratie belabberd werkt, stapelt het bewijs zich ook steeds meer van op.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten