Vlog Jan Roos: Max Verstappen rijdt in Franse troep!

Vlog Jan Roos: Max Verstappen rijdt in Franse troep!

In 2015 werd Jos Verstappen woedend toen Jan Roos hem vertelde dat zijn zoon Max dringend behoefte had aan een goede auto. Dus niet een Renault.

Enkele jaren geleden zou Jan Roos mogelijk een tv-programma maken met Jan Dijkgraaf. Het zou over (mannen-) sport moeten gaan. Een kenner vertelde hen dat, hoewel de rest van Nederland nog niet van 'Max Verstappen' gehoord had, hij de carriere van de jongen nauwlettend moest volgen omdat hij het talent had om op termijn een wereldkampioen Formule 1 te worden.

Helaas kwam dat programma er niet... maar gelukkig heeft Jan wel één en ander over Max te vertellen:

In 2015 was Max geduldig toen Roos hem voor PowNed interviewde en Renault daarbij bekritiseerde. Vader Jos vond dat soort opmerkingen niet kunnen, las hem de les dat het "een negatieve insteek" was, en beschuldigde Roos er vervolgens van een "nare vent" te zijn. Oh ja, later zei Jos The Boss, aldus Roos, ook nog even dat Jan Max nooit meer zou mogen interviewen en, jawel, dat Jos hem de volgende keer keihard op z'n bek zou slaan.

Nu, twee jaar later, zal diezelfde Jos Verstappen het ongetwijfeld eens zijn met Jan; dankzij Renault is dit seizoen één groot drama voor Max. Net als Jan ben ik daar onderhand helemaal klaar mee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties