VN bewijst weer eens knet-ter-gek te zijn. Saoedi-Arabië toegevoegd aan 'commissie voor vrouwenrechten'

Geen categorieapr 24 2017, 11:00
Dat is dus het land waar vrouwen niet mogen autorijden en gedwongen worden om een boerka te dragen als ze naar buiten gaan.
Hoe gestoord is de VN vraag je? Nou, wat denk je hiervan?
https://twitter.com/gertjansegers/status/856412160355946496
Het is goed om te weten dat de Verenigde Naties zich totaal niet drukmaken om zo'n volstrekt irrelevant begrip als 'vrouwenrechten.' Dan kunnen we die 'organisatie' van 'de internationale gemeenschap' vanaf nu immers héérlijk negeren. Ze roepen daar namelijk nogal eens wat. Iedere keer dat het Westen ook maar een beetje zichzelf verdedigt krijgen we te horen dat we 'te ver gaan.' Zwarte Piet is racistisch. Israël zogenaamd een 'apartheidsstaat.' En ga zo maar door.
Want laten we dat laatste vooral niet vergeten. Israël wordt stelselmatig uitgescholden voor rotte vis door de VN - de joodse natiestaat kan werkelijk niets goed doen. Maar wie wordt continu de hand boven het hoofd gehouden? Juist, extreem-islamitische regimes zoals dat van Saoedi-Arabië. Die komen met alles weg. Israël, daarentegen, laat een scheet en wordt er onmiddellijk van beschuldigd een massamoord te plannen op de Palestijnen.
Ondertussen mag een land dat vrouwen stelselmatig onderdrukt, ze dwingt om een boerka te dragen, ze verbiedt om auto te rijden, ze tot weinig meer dan slaven van hun echtgenoot, vader of broer maakt, lid worden van de commissie voor vrouwenrechten. Oh, en om het verhaal nóg erger te maken blijkt dat tenminste vijf EU-landen hier daadwerkelijk voor stemden:
https://twitter.com/HillelNeuer/status/856078221149962240
Je zou erom lachen als het niet zo dieptriest was.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten