VNL ingeschreven bij Kiesraad

VNL ingeschreven bij Kiesraad

Belangrijke stap.

De heren van de nieuwe partij VoorNederland (VNL) zijn duidelijk serieus van plan om een échte partij op te zetten:

VoorNederland (VNL) is nu officieel geregistreerd bij de Kiesraad. De Kiesraad is akkoord met zowel de naam VoorNederland als met de afkorting VNL. VoorNederand is eind mei opgericht door de Tweede Kamerleden Louis Bontes, Joram van Klaveren en oud-Tweede Kamerlid Johan Driessen. VNL is een klassiek-liberale ledenpartij. 

Hier de aankondiging van de Kiesraad zelf.

De heren hebben nog een hoop werk te doen als ze hier een serieuze partij van willen maken, maar ze zijn in ieder geval op de goede weg. Dat blijkt niet alleen uit hun organisatie-drukte, maar ook uit hun activiteiten in de Tweede Kamer. Weinig fracties zijn zo actief bezig met het indienen van (goede!) Kamervragen als VNL.

Hopelijk voor hen (en voor klassiek-liberale kiezers!) wordt dit een mooier succesverhaal dan, zeg, dat van Artikel 50. Ze hebben in ieder geval de kunde en kennis in huis om er iets beters van te maken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties