Volkskrant-columnist Dirk Jan van Baar radicaliseert door: 'GeenStijl doet aan terreur' en 'Poetins annexatie Krim is grootste Europese nachtmerrie sinds 1939'

Volkskrant-columnist Dirk Jan van Baar radicaliseert door: 'GeenStijl doet aan terreur' en 'Poetins annexatie Krim is grootste Europese nachtmerrie sinds 1939'

Dus een grotere Europese nachtmerrie dan de... holocaust. Dan ben je écht niet goed snik.

Dat Dirk Jan van Baar ze niet helemaal meer op een rijtje heeft wisten we al een tijdje, maar meneer maakt het tegenwoordig wel héél bont. De gesjeesde Volkskrant-columnist gaat namelijk helemaal los op Twitter, waar hij GeenStijl van "terreur" beschuldigt, iedereen die iets positiefs over Trump zegt een "politieke crimineel" noemt en, oh ja, voor de goede orde ook nog even toevoegt dat Poetins annexatie van de Krim de grootste Europese nachtmerrie is sinds 1939. Let wel, de holocaust vond na dat jaar plaats. Meneer denkt dus dat Ruslands annexatie van de Krim erger is dan de massamoord op Europese joden.

Ziek.

Dan ben je dus echt niet helemaal lekker. Zeker niet als je daar dit vervolgens nog aan toevoegt:

Geheel terecht wordt Van Baar keihard aangepakt door journalist en commentator Bart Schut. Je weet wel, die in het verleden onder meer voor DDS en Jalta schreef (voordat Jalta een schokkende ruk naar links maakte).

Het goede nieuws? Nu weten we in ieder geval zéker dat we deze man voortaan maar moeten negeren.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties