Volkskrant ziet complot in publicatie boek Ybeltje Berckmoes: 'Netwerk Baudet is erbij betrokken!'

Geen categoriesep 28 2017, 11:00
Want Joost Niemoller heeft redactioneel werk verricht.
Als je je afvraagt hoe ontzettend triest het mediakartel is, nou, zoek niet verder dan dit belachelijke artikel van de Volkskrant:

Binnen twee dagen de derde druk voor een boek met politieke memoires, het komt niet vaak voor in Nederland. Het boek van ex-VVD-Kamerlid Ybeltje Berckmoes is, behalve onthullend, dan ook opmerkelijk soepel geschreven - nog zo'n zeldzaam fenomeen voor een politiek werk. Op de achtergrond hielp het netwerk van Thierry Baudet een handje.

Die vuile haters! Het is dus gewoon een groepsproject van 'het netwerk van Baudet' om de VVD zo slecht mogelijk af te schilderen! Ybeltje is slechts de verkoopster van dit anti-VVD boek!
Nou ja, dan blijkt dus dat die 'hulp' bestond uit... eindredactioneel werk. Wat volkomen normaal is, bij een auteur dat zijn of haar boek gecheckt wordt door een ander die bijstuurt, bijschaaft, en feedback geeft. Oh, en dat 'netwerk'? Dat is dus gewoon Joost Niemoller.

Berckmoes gaf in februari een toespraak bij de partij van Baudet, nadat ze in opspraak was geraakt door op de radio te waarschuwen voor 'een soort Eurabia' als de immigratie niet beperkt zou worden. Het VVD-Kamerlid raakte bij de FvD-borrel in gesprek met uitgever René van Praag, een kennis van Baudet die meteen voorstelde dat Berckmoes een boek ging schrijven over haar ervaringen. Ze zou worden bijgestaan door de eveneens aanwezige controversiële publicist en journalist Joost Niemöller, die eerder een mede door Baudet ondertekende open brief schreef aan Donald Trump om een nieuw onderzoek te vragen naar de aanslag op MH17.

Dat is dan dus het 'netwerk' dat 'actief betrokken' was bij het schrijven en publiceren van Ybeltjes boek.
https://twitter.com/CarelBrendel/status/913301712584224770
Triest. Triester. Volkskrant.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten