Moeder met kind wordt omringd door de politie als ze terugkomt bij haar auto. De reden? Er zit iemand in haar snikhete auto

Geen categorieaug 01 2015, 12:00
Toen deze moeder boodschappen ging doen liet ze haar jonge dochter achter in een tropisch hete auto. Gelukkig weten enkele waakzame voorbijgangers het meisje te redden van een hachelijk einde.
Hoe gevaarlijk het kan zijn om je kind achter te laten in een bloedhete auto is vaak genoeg aangetoond. Maar deze moeder maakte het wel erg bont. Terwijl ze ging winkelen met een ander kind, liet ze de jongste achter in haar auto. Als zo'n auto staat te bakken in de zon kunnen de temperaturen al snel oplopen tot sauna-hoogten. Gelukkig voor dit kind kwam er redding:
Screen-Shot-2015-07-31-at-9.52.38-AMOmstanders zagen hoe het kind huilde en zweette, en samen met de politie hebben ze een ruit ingetikt. Toen heeft het gezelschap de moeder opgewacht, die spoedig terugkeerde van haar boodschappentrip. Het enige wat ze te zeggen had was: "oh, sorry." Daar namen de mensen die net het leven van dit kind hadden gered uiteraard geen genoegen mee:
"Is dit uw kind? U heeft haar in de auto achtergelaten! Geen gesorry, ze zou nu dood kunnen zijn!"
En zo is het ook:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/Child-left-in-hot-Car-by-Mom-shopping-in-Costco-_-Official-Video.mp4"][/video]
.
Na afloop is het kind onderzocht in een ziekenhuis, maar blijkt niks te mankeren. Ze is naar haar vader gestuurd. Haar moeder is aangehouden en zit momenteel in voorarrest.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten