Moeder met kind wordt omringd door de politie als ze terugkomt bij haar auto. De reden? Er zit iemand in haar snikhete auto

Moeder met kind wordt omringd door de politie als ze terugkomt bij haar auto. De reden? Er zit iemand in haar snikhete auto

Toen deze moeder boodschappen ging doen liet ze haar jonge dochter achter in een tropisch hete auto. Gelukkig weten enkele waakzame voorbijgangers het meisje te redden van een hachelijk einde.

Hoe gevaarlijk het kan zijn om je kind achter te laten in een bloedhete auto is vaak genoeg aangetoond. Maar deze moeder maakte het wel erg bont. Terwijl ze ging winkelen met een ander kind, liet ze de jongste achter in haar auto. Als zo'n auto staat te bakken in de zon kunnen de temperaturen al snel oplopen tot sauna-hoogten. Gelukkig voor dit kind kwam er redding:

Screen-Shot-2015-07-31-at-9.52.38-AMOmstanders zagen hoe het kind huilde en zweette, en samen met de politie hebben ze een ruit ingetikt. Toen heeft het gezelschap de moeder opgewacht, die spoedig terugkeerde van haar boodschappentrip. Het enige wat ze te zeggen had was: "oh, sorry." Daar namen de mensen die net het leven van dit kind hadden gered uiteraard geen genoegen mee:

"Is dit uw kind? U heeft haar in de auto achtergelaten! Geen gesorry, ze zou nu dood kunnen zijn!"

En zo is het ook:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/Child-left-in-hot-Car-by-Mom-shopping-in-Costco-_-Official-Video.mp4"][/video]
.

Na afloop is het kind onderzocht in een ziekenhuis, maar blijkt niks te mankeren. Ze is naar haar vader gestuurd. Haar moeder is aangehouden en zit momenteel in voorarrest.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Politie kinderen auto's Moeders hitte

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties