Voorzitter veiligheidsregio's wil sportkantines misschien eerder laten sluiten

Voorzitter veiligheidsregio's wil sportkantines misschien eerder laten sluiten

Hubert Bruls, burgemeester van Nijmegen. Bron: Screenshot NOS-NTR.

Dit klinkt echt ontzettend dom. Veel sportkantines worden toch juist beheerd door vrijwilligers die op z'n minst basale sociale vaardigheden bezitten, of niet dan? Zo iemand snapt wél hoe de bar werkt en dat er ook met de gasten een praatje moet worden gemaakt. En dat er ook wel eens ruzie kan ontstaan waar ze op dat moment op moeten reageren. Maar mensen aanspreken op het naleven van de coronaregels, daar moeten ze dan kennelijk eerst voor worden?! Hou toch op.

Nu het aantal nieuwe dagelijkse besmettingen bijna de 3.000 aantikt, bestaat de kans dat het kabinet het zekere voor het onzekere wil nemen en met zo'n voorstel als dat van Bruls meegaat. En dan moet iedere sportvereniging weer druk in de weer om de boel aan te passen, áls dat überhaupt al kan, alleen omdat ze 'niet getraind' zouden zijn. Echt, wát een domme opmerking is dit zeg! Kan iemand die man in het vervolg eerst even een communicatietraining geven voor hij dit soort dingen roept?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties