Vrijgezelle Sylvie en zoon Damian stralen op bruiloft

Vrijgezelle Sylvie en zoon Damian stralen op bruiloft

Ze kan haar kalmte nauwelijks bewaren.

Slechts een paar dagen na de pijnlijke break-up met haar ex Maurice "Momo" Mobetie gaat Sylvie Meis alweer stralend door het leven. Ter gelegenheid van het huwelijk van haar nanny Dötre, die op Damian past als Sylvie er niet is, plaatste de presentatrice een paar vrolijke kiekjes op Instagram.

Op de foto's is Sylvie te zien met haar zoontje Damian, beide gekleed in een stijlvol lichtgekleurd ensemble. Aan Sylvies stralende gezichtsuitdrukking te zien, is haar zoon toch echt de man in haar leven van wie ze het allermeest houdt. Dat maakt ze dan ook duidelijk met de hashtag #truelove.

Screen Shot 2015-08-07 at 16.50.55

Ook schrijft ze dat ze haar kalmte nauwelijks kan bewaren, zo opgewonden is ze over de bruiloft. Ondanks – of misschien wel dankzij? – het beëindigen van haar relatie deze week gaat Sylvie dus niet bij de pakken neerzitten, maar stort ze zich met volle aandacht op de mooie dingen in het leven.

Screen Shot 2015-08-07 at 16.59.33

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties