Vrouw heeft enorme bult op haar rug. Wat daar vervolgens uitkomt... om te kotsen!

Vrouw heeft enorme bult op haar rug. Wat daar vervolgens uitkomt... om te kotsen!

Kijk dit niet als je zit te eten...

Dr. Sandra Lee is dermatologe, en heeft in haar carrière honderden mensen van hun huidproblemen afgeholpen. Of het nu gaat om acné of een cyste, Dr. Lee weet raad. Maar deze patiënte was haar lastigste tot nu toe: de vrouw klopte aan bij de dermatologe met een gigantische bult op haar rug. Deze zogeheten lipoma is eigenlijk een enorme bal vet die tussen de huid en het spierweefsel zit.

De vrouw had de nare en lelijke bult al eerder laten verwijderen, maar hij kwam telkens weer terug. Het was dus tijd voor een bezoek aan Dr. Sandra Lee – operatieve verwijdering van de vetbult was de enige optie. Gelukkig kon de vrouw worden geholpen, maar de operatie ziet er wel verschrikkelijk smerig uit... Niet kijken dus als je een zwakke maag hebt!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=196&v=OKus5MjHc5k

Eerst wordt de vrouw verdoofd, waarna de huid wordt opengesneden en de vetbult langzaam maar zeker naar buiten wordt getrokken.

Schermafbeelding 2016-08-03 om 09.51.30

Na de operatie wordt de wond netjes gehecht.

Schermafbeelding 2016-08-03 om 09.54.23

Maar de hoeveelheid vet die is verwijderd, is letterlijk misselijkmakend.

Schermafbeelding 2016-08-03 om 09.47.43

Bah! Hopelijk ben ik er eerder bij dan deze vrouw, mocht ik ooit een raar gezwel onder mijn huid hebben. Ik zou het nooit zover laten komen als deze vrouw... Om te kotsen!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Gezondheid dokter dermatologie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties