Vrouw kreeg seksuele relatie met dolfijn

Geen categoriejun 11 2014, 20:00
Umh.

Tijdens een experiment om een dolfijn de Engelse taal machtig te maken is een tuimelaar hopeloos verliefd geworden op zijn trainster. De twee kregen zelfs een erotische relatie. Na het experiment werden dier en mens gescheiden, waarna de tuimelaar volgens de dierenarts stierf aan een gebroken hart.

Margaret Howe was nogal blij met haar zwemmaatje Peter. Ze probeerde hem de Engelse taal te leren en uit te zoeken wat hij allemaal kon. Blijkbaar vond Peter dat zo gezellig dat hij al snel verliefd op haar werd. Zo ontwikkelde zich een erotische relatie tussen de twee.
De eerste tijd ging het goed, maar op een gegeven moment werd Peter steeds... persoonlijker. Margaret dacht er even over na en gaf hem uiteindelijk toestemming om zijn genitaliën langs haar lichaam te stimuleren. "Het maakte het werk makkelijker. Ik liet het gewoon gebeuren. Maar het was tegelijkertijd ook heel waardevol en zacht. Het was voor hem een seksuele handeling, niet voor mij. Misschien wel sensueel," aldus Howe in een documentaire die over haar is gemaakt.
Na de cursus Engels werd Peter verscheept naar Miami, terwijl Howe terug ging naar hij eigen stad. De dolfijn probeerde het nog zonder haar te redden, maar werd steeds depressiever. Uiteindelijk pleegde hij letterlijk zelfmoord door zich naar de bodem van het bassin te laten zakken en niet meer boven te komen om adem te halen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten