Vrouw vraagt haar vriendje ten huwelijk in een stadion vol mensen. Zijn reactie is echter even hilarisch als verbijsterend

Vrouw vraagt haar vriendje ten huwelijk in een stadion vol mensen. Zijn reactie is echter even hilarisch als verbijsterend

Het was de bedoeling dat dit een romatisch moment werd, maar dat pakte voor deze moedige vrouw toch anders uit.

De meeste vrouwen dromen van het moment dat hun jarenlange vriendje op een onbewaakt ogenblik dan ineens door de knieën gaat en een ring tevoorschijn tovert, terwijl hij een korte speech houdt over hoeveel de vrouw van z'n leven voor hem betekent, waarna hij de tijdloze woorden "Wil je met me trouwen?" uitspreekt.

Maar wat mannen kunnen, moet deze blonde durfal gedacht hebben, dat kan ik als vrouw ik. En dus past ze het eeuwenoude script toe op haar vriendje in een stadion vol mensen, terwijl enkele camera's de hele boel registreren. Ze gaat op een knie zitten en spreekt de eeuwenoude woorden in de microfoon.

De reactie van de jongen die haar man zou moeten worden is daarna echter volstrekt duidelijk. Niemand kan zeggen dat zij niet begrepen hoe het verzoek viel. Maar of het moedige meisje daar wat aan heeft...?

[video width="632" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/12/Woman-proposes-to-man-Man-runs-away.mp4"][/video]

Ja, daar gaat 'ie:

vlcsnap-2015-12-05-09h06m22s82

Arme meid...

Net echt? Inderdaad. Maar echt? Gelukkig niet. De toeschouwers van dit 'aanzoek' kregen de schrik van hun leven, maar uiteindelijk was het toch gewoon een stunt van een telecombedrijf. Maar dat mag de pret niet drukken, toch?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties