Max Verstappen haalt een trofeeënkast vol ereprijzen op in Parijs

Geen categoriedec 05 2015, 8:00
De jonge Nederlandse coureur heeft extreem goede zaken gedaan in Parijs.
Wereldkampioen is hij nog niet, maar Max Verstappen timmert als een bezetene aan de weg. Onlangs moest hij op het racecircuit nog zijn meerdere erkennen in Lewis Hamilton, die wereldkampioen werd. En in het awardcircuit ging de titel 'Greatest Man 2015' net aan Maxs neus voorbij en werd Armin van Buuren gekroond.
Maar gisteravond was dan eindelijk de langverwachte avond van Max Verstappen, en deed hij uit-ste-kende zaken bij het FIA-gala in Parijs. Niet één, niet twee maar maar liefst drie prestigieuze prijzen mag Max binnenkort op de schoorsteenmantel in Monaco gaan zetten. Een knappe prestatie, dat zeker:

Naast 'Persoonlijkheid van het Jaar', waar hij onder meer wereldkampioen Lewis Hamilton en diens ploeggenoot Nico Rosberg versloeg, werd Verstappen ook verkozen tot 'Rookie van het Jaar' en werd zijn inhaalactie op Nasr tijdens de Grand Prix van Spa bekroond met de 'Inhaalactie van het Jaar'. Die laatste titel wist Verstappen vorig seizoen ook al op zijn naam te schrijven, toen reed de 18-jarige coureur nog in de Formule 3.

Voor de gelegenheid had Max zijn leren coureurspak dan ook vervangen voor een smoking. Een wijs besluit, want met maar liefst drie awards moest Verstappen vaak uit z'n stoel veren om weer een prijs op te halen bij het podium, een een korte speech te houden:
https://twitter.com/Tony042/status/672886476963749888
Volgend jaar rijdt Max Verstappen weer voor Toro Rosso. Het jaar daarop? Geruchten gaan dat Verstappen dan zijn langverwachte opwachting mag gaan maken bij de absolute toprenstal Ferrari...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten