Vrouw wordt 's nachts wakker maar haar man ligt niet in bed. Dan beseft ze hoeveel benzine er in de auto zit

Vrouw wordt 's nachts wakker maar haar man ligt niet in bed. Dan beseft ze hoeveel benzine er in de auto zit

Ze ligt opeens alleen in bed en haar man is nergens te bekennen...

Brie Gowen heeft een druk bestaan: ze werkt als verpleegster op de Intensive Care-afdeling – een behoorlijk stressvolle baan. En samen met haar man Benjamin heeft ze twee dochters van twee en vijf jaar oud. Daarnaast zorgen ze voor een 12-jarige dochter uit Benjamins eerste huwelijk. Geweldig lieve meiden, maar je kunt je voorstellen dat het voor Brie af en toe wel érg druk wordt. Gelukkig vindt Brie enorm veel steun bij haar man Benjamin.

Daarom was ze verbijsterd toen ze onlangs wakker werd in een leeg bed. Haar man was nergens te bekennen. Op Facebook doet Brie haar verhaal:

"De linkerkant van het bed was leeg. Sterker nog, het was onbeslapen. Die kant van het bed was netjes opgemaakt, en dat betekende twee dingen. Ten eerste had ik echt als een roos geslapen. Ten tweede was mijn man helemaal niet naar bed gekomen..."

Best een schok als je een goed en liefdevol huwelijk hebt. Waar was Benjamin opeens naartoe? Zou hij ergens heen zijn met de auto? Toen ze aan de auto dacht, besefte ze hoeveel benzine er in haar auto zat. Benjamin had die net helemaal gevuld de dag ervoor, om Brie de moeite te besparen. En ook de rest van de week was hij bezig geweest om lieve dingen voor Brie te doen, om te laten zien hoeveel hij van zijn vrouw houdt.

Screen-Shot-2015-09-22-at-5.45.19-PM

"Maar toch was hij niet in bed", schrijft Brie.

Als ze naar de badkamer loopt, snapt ze wat er aan de hand is. Haar man ligt in de woonkamer, met drie meiden om zich heen. Om te zorgen dat Brie eindelijk aan haar nachtrust toekwam, had Benjamin besloten om met zijn dochters een slaapfeestje in de woonkamer te houden. De jongste van twee had geen kik gegeven, ondanks het feit dat ze net mazelen heeft.

Brie was sprakeloos van dankbaarheid. Wat een ongelooflijk lieve actie van haar man om zijn eigen nachtrust op te offeren zodat zijn vrouw even kon uitrusten. Brie vertelt hoe dankbaar ze was:

"Ik had diep en goed geslapen. Ik was naar mijn werk gereden met voldoende benzine in mijn auto, dankzij Benjamin, en kwam op tijd. Maar bovenal was ik mijn dag begonnen met het gevoel dat mijn gezin van me houdt en me waardeert."

En dat ze zich gewaardeerd voelt, komt door die kleine maar lieve dingen die haar man voor haar doet, en die zij voor hem doet. Al is het nog zoiets kleins, je laat je partner ermee zien dat je van hem of haar houdt:

"Mijn man en ik communiceren over alles, zorgen dat we genoeg tijd samen doorbrengen, ook zonder de kinderen, en geven elkaar complimentjes. Ik laat voor hem lieve briefjes achter en hij geeft me altijd complimentjes voor wat ik thuis doe. Ik kook lekker en probeer er goed uit te zien voor hem, en als hij dat merkt en zijn waardering uitspreekt, maakt dat mijn dag helemaal goed."

Screen-Shot-2015-09-22-at-5.47.25-PM

Het zijn lieve acties zoals deze die Brie doen beseffen wat een prachtig geschenk haar man is, en hoe fijn het is om een huwelijk te hebben waarin je elkaar steunt. En zo is het! Haar verhaal laat zien hoe belangrijk het is om af en toe net iets extra's te doen voor je geliefde. Het is een kleine moeite, maar er spreekt veel liefde uit. Een goeie tip voor iedereen!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties