Brusselse terrorist was in Syrië bewaker van ontvoerde Fransen in een gruwelijke ISIS-gevangenis

Geen categorieapr 22 2016, 14:00
Hoe meer er bekend wordt over de Brusselse aanslagplegers, des te gestoorder ze blijken te zijn.
Nog steeds worden er nieuwe feiten bekend over de ISIS-terroristen die de gruwelijke aanslagen in Brussel op hun geweten hebben. En hoe meer feiten we hebben, hoe wreder deze terroristen blijken te zijn. Vandaag werd bekend dat Najim Laachraoui, één van de aanslagplegers op het vliegveld Zaventem, in 2014 werkzaam was als cipier van een ISIS-gevangenis.
Hier was hij verantwoordelijk voor de bewaking van Franse gijzelaars, die door ISIS waren ontvoerd. Vier Franse journalisten die uiteindelijk uit hun ISIS-gevangenschap zijn bevrijd, hebben Laachraoui geïdendificeerd als bewaker "Abou Idriss", bericht AFP. Dat de Fransen uiteindelijk zijn ontkomen, is waarschijnlijk dankzij losgeld. ISIS eist van Westerse overheden miljoenen euro's voor gijzelaars – als er niet wordt betaald, wacht hen een gruwelijk lot.
Er zijn nog geen specifieke details bekend over wat "Abou Idriss" alias Najim Laachraoui als bewaker op zijn geweten heeft, maar de getuigenissen van andere bevrijde ISIS-gevangenen schetsen een gruwelijk beeld. Gevangenen van ISIS worden op de meest afschuwelijke manieren gemarteld. Zo worden ledematen onder stroom gezet, en worden gevangenen verstikt met plastic zakken. Naast fysieke marteling, vindt er ook psychologische mishandeling plaats. Zo worden gevangenen gedwongen om naar onthoofdingsvideo's te kijken. Als ze niet kijken, worden ze hard geslagen.
De aanslagen in Brussel waren dus niet de enige misdaad van Laachraoui. Hij had al een uitgebreide loopbaan bij ISIS achter de rug, waarin hij waarschijnlijk voor ontelbare gruweldaden verantwoordelijk was. Dit zijn geen jongens die "onbegrepen" zijn, of die boos zijn omdat ze ooit zijn "gediscrimineerd". De terroristen van ISIS zijn regelrechte monsters, door en door slecht.
De oplossing voor terreur is dan ook niet om gezellig kopjes thee te gaan drinken met deze figuren. Nee, de enige oplossing is om deze gestoorde malloten zonder pardon kapot te bombarderen. Wie niet horen wil, moet maar voelen. Geef ISIS-terroristen dus een enkele reis richting de hel. Amerika doet dat tegenwoordig met de gigantische B-52 bommenwerpers, oftewel "vliegende forten". Gerechtigheid!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten