Vrouw zet foto online om de man te vinden die haar hart in vuur en vlam zette. Maar dan ziet precies de verkeerde persoon 'm

Geen categorieokt 06 2015, 20:00
Ja, dat liep niet helemaal af zoals gedacht...
Toen de 22-jairge Pippa McKinney haar verjaardag wilde vieren met haar vriendinnen, besloot ze om de bloemetjes eens even goed buiten te zetten. Een avondje uitgaan met z'n allen stond dus op het programma. Maar toen ze even niet met haar vriendinnen aan het dansen was, dook daar een hele leuke jongen op. Matt, heette hij. En hij viel direct als een blok voor de charmes van Pippa.
12107945_427306010804046_8204722086042107041_nMaar de volgene dag werd Pippa toch wel wakker met iets van een kater. Niet omdat ze teveel gedronken had, maar omdat het telefoonnummer dat Matt bij haar had achtergelaten niet werkte. Gelukkig leven we in het tijdperk van de social media, dacht de jarige Jet, en postte op Facebook bovenstaande foto. Ze vroeg om hulp:
"Ik heb deze jongen gisternacht ontmoet. Hij was absoluut betoverend, maar ik heb z'n telefoonnummer verkeerd opgeschreven. Ik zou hem heel graag nog eens zien! Hij heet Matt. Kan iemand me helpen, haha?"
dekusHet antwoord kwam spoedig, maar het was niet het antwoord waar Pippa per sé op zat te wachten. Iemand had Matt namelijk herkend, en besloot om hem juist niet te 'taggen', zodat hij de post niet direct kon zien. Wiens naam wel genoemd werd? Die van z'n daadwérkelijke vriendin... Emily Grant.
Screen-Shot-2015-10-05-at-4.55.12-PMToen dat eenmaal bekend werd, was ook Pippa binnen de kortste keren op de hoogte dat haar prins op het witte paard eigenlijk een stuk overspelend vuil was. Haar hart was niet zozeer gebroken als dat ze wel ineens heel veel medelijden had. Niet met zichzelf, en ook niet met Matt.
Maar wel met Emily:
"Luister goed. Ik heb met Emily gesproken en ze is dankbaar dat ze hier achter is gekomen. Ik voel me een oen, maar wat kan ik eraan doen. Dit is overal, en de foto kan aan de hele wereld getoond worden. Want serieus: als ik deze post niet had geschreven was hij volgend weekend tijdens het uitgaan waarschijnlijk hetzelfde aan het doen, en Emily zou het nog steeds niet weten. Zij is geweldig."
Eén ding is duidelijk: Pippa is een ervaring rijker, Emily een vreemdgaand vriendje armer en Matt: die staat er nu voor het oog van de hele wereld op voor de viespeuk die hij is. Net goed!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten