Vuurwerk is van de duivel

Vuurwerk is van de duivel

Vuurwerk moet verboden worden. Weg met die rotzooi.

Ik heb me nu meerdere dagen geërgerd aan de half-mongolide infantiele beunhazen die het blijkbaar leuk vinden om vuurwerk af te steken dat ervoor zorgt dat normale mensen denken dat er overal om zich heen bommen vallen. Er is werkelijk helemaal niets leuks aan dit soort vuurwerk. Het is niet mooi, het geeft alleen een knal. En nog een enorm luide ook.

Het moet daar maar eens mee afgelopen zijn. Deze gekken terroriseren hele buurten, dorpen en steden met hun zwaar gestoorde hobby. Kleine kinderen schrikken wakker, katten en honden raken in paniek, en weldenkend Nederland zit de hele dag met de handen over de oren te wachten tot deze hel eindelijk voorbij is. ISIS en de massaslachters van de SS konden nog wat leren van de vuurwerkmaffia.

Wat nou Raqqa? In Leeuwarden, Groningen, Utrecht, Beilen, Amersfoort en Amsterdam is het pas écht oorlog.

Nu is het gekke dat het zogenaamd verboden is om voor oudjaarsdag vuurwerk af te steken. Maar wat wekt mijn verbazing? Het rotjes-tuig komt er gewoon mee weg. Geen politieagent of burgerwacht die ingrijpt. Als je 5 kilometer per uur te snel rijdt op een verlaten snelweg ben je het haasje, maar met vuurwerk-bommen Nederland onveilig maken? Soit.

Afschaffen dus, die hele hap. Oh, en halfzachte ouders die hun kinderen van 7 of 8 jaar met rotjes laten spelen moeten onmiddellijk uit de ouderlijke macht gezet worden. Hun kinderen op de adoptielijst zetten en klaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties