VVD-burgemeester stapt op vanwege "grensoverschrijdend gedrag" tegen vrouwen

Geen categoriejan 29 2018, 9:00
Stefan Huisman heeft afgelopen vrijdag de handdoek in de ring gegooid. Niet zo gek want hij schijnt zich nogal misdragen te hebben.
Tot afgelopen vrijdag was de VVD'er Stefan Huisman burgemeester van Oosterhout. Die functie beviel hem buitengewoon goed. En waarom ook niet. Zo'n man kan zich belangrijk voelen en ook nog eens een leuk bedrag verdienen elke maand. Oh, en dan is er dan andere voordeeltje nog: als burgemeester kun je vrouwen lekker seksueel intimideren en erger. Dat dacht Huisman tenminste.
Uiteindelijk werden die seksuele escapades de nepliberaal funest:

Huisman gaf twee redenen voor zijn abrupte vertrek: hij zou tijdens een personeelsfeest te veel alcohol hebben gedronken terwijl hij piketdienst had én er zijn ‘verklaringen’ afgelegd door mensen die zich ‘beschadigd kunnen voelen voor zijn grensoverschrijdende gedrag’. Wie die verklaringen heeft afgelegd, bij wie en wat daar in staat, is overigens nog niet duidelijk.

Krant BN DeStem heeft ondertussen met verschillende vrouwen gesproken die zeggen dat Huisman hen betast heeft. Ook zijn er getuigen die beweren dat de burgervader daar een handje van had. Eén vrouw die betast werd door de VVD'er zegt terecht:

"Het is toch bizar dat iemand in zo’n publieke functie jarenlang met dit gedrag is weggekomen?"

Ja én nee. Het is geen geheim dat er nogal wat politici en bestuurders zijn die zich systematisch misdragen... en die daar steeds weer mee wegkomen. Wacht maar eens wat er gebeurt als de bezem eindelijk door Den Haag gaat. Dat zal pas spektakel opleveren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten