Waanzin: Holleeder komt deze maand vrij

Waanzin: Holleeder komt deze maand vrij

Alleen in Nederland.

Neerlands bekenste maffiabaas, Willem Holleeder, komt aan het eind van de maand vrij.

U zult denken: Die jongen houdt ons voor het lapje. Jammer genoeg ben ik doodserieus:

Willem Holleeder wordt op dit moment niet vervolgd voor betrokkenheid bij liquidaties in de onderwereld. Het Openbaar Ministerie heeft dat besloten. Het besluit betekent dat Holleeder zoals gepland op 31 januari vrijkomt. Hij zit een gevangenisstraf uit van negen jaar voor het afpersen van onder anderen vastgoedmagnaat Willem Endstra.

Het is niet te geloven dat ze er blijkbaar niet in zijn geslaagd om genoeg bewijsmateriaal te verzamelen om Holleeder te vervolgen. Als je niet beter wist zou je bijna denken dat hij en zijn vrienden zoveel druk hebben gezet op mogelijke getuigen, dat niemand open kaart durft te spelen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties