RalphCastricum

Walgelijk! Aanslag op huis van fortuynist en pro-FVD-raadslid in Castricum

Geen categorieaug 19 2020, 15:00
Het blijkt maar weer dat rechtse politici in Nederland niet altijd in veiligheid kunnen leven. Gemeenteraadslid Ralph Castricum, van de partij Forza! Castricum in Castricum, zijn huis was gisteren gevandaliseerd. Ruiten waren aan diggelen gegooid en het betreffende raadslid zit nu ondergedoken. Waar gaat het heen met dit land.
De burgemeester van Castricum vertelde dat de politicus gelukkig ongedeerd is en op dit moment ondergedoken zit. De politie is op zoek naar de eventuele dader(s) en hun motief. Maar één ding is zeker: wat is Nederland aan het afglijden dat nu zelfs gemeenteraadsleden niet meer veilig in hun eigen huis zijn.
https://twitter.com/RalphCastricum/status/1295879811794173952?ref_src=twsrc%5Etfw
De politie is op dit moment nog aan het onderzoeken wat er precies ontploft is, maar als we naar de foto's kijken dan was het zeker niet mals.
De politie benadrukt de zaak hoog op te nemen, en terecht, dit is niet alleen een aanslag op Castricum zelf maar ook op de politiek zelf. Mocht het motief politiek geladen zijn, dan zijn we heel ver afgegleden in dit land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten