Walgelijk EN dom: 'Europa' wil Syriëgangers terughalen

Geen categoriefeb 01 2019, 13:00
Zodat ze lekker aanslagen kunnen plegen ofzo?

Nu de VS haar troepen weghaalt uit Noord-Syrië, begint Europa zich zorgen te maken over rondlopende IS-strijders en hun gezinnen. Frankrijk en België zouden voorbereidingen treffen een aantal jihadi’s op te halen.

Frankrijk haalt binnenkort al 130 jihadisten "terug." Die zouden dan vastgezet en berecht worden. Voor hoe lange tijd ze in de gevangenis verdwijnen? Dat zal per geval verschillen, maar er zullen ongetwijfeld jihadisten bijzitten die naar een paar jaar alweer vrijkomen. Vanaf dat moment vormen zij natuurlijk een groot gevaar voor de Franse samenleving.
Wacht, schreef ik daar "voor de Franse samenleving"? Dat is natuurlijk onvolledig. Aangezien Frankrijk en Nederland allebei lid van de EU zijn vormen deze gekkies dan ook een gevaar voor jou en mij.
Nou zegt minister Grapperhaus (CDA) dat hij het Franse en Duitse voorbeeld niet automatisch volgt, maar daar hebben we helemaal niets aan. Al die Duitse en Franse jihadisten zijn net zo gevaarlijk voor ons als Nederlandse jihadisten. Als Grapperhaus zelfs geen enkele Nederlandse Syriëganger naar huis haalt (wat hij overigens wél zal doen, als puntje bij paaltje komt zal een knotsgekke D66-rechter hem daar ongetwijfeld toe dwingen) blijft die dreiging bestaan.
En zo blijft Europa maar problemen en bedreigingen creëren voor zichzelf. Als we nog iets van gezond verstand hadden zouden we ervoor zorgen dat deze gekkies nooit terug zouden kúnnen komen. In plaats daarvan hebben we het er nu over hoeveel en wanneer we deze extremisten op het vliegtuig naar Schiphol zetten. Gestoord!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten