Triest! Extinction Rebellion heeft de stoep voor het partijkantoor van Forum voor Democratie onder geklad!

Triest! Extinction Rebellion heeft de stoep voor het partijkantoor van Forum voor Democratie onder geklad!

Extinction Rebellion wordt in de boeien geslagen. Bron: DutchMen / Shutterstock.com.

De tolerantie van de Groene Khmer-zeloten is weer eens ver te zoeken. Milieugekkies en tolerantie zijn sowieso twee woorden die niet samengaan in één zin. Zo veel is wel zeker als we kijken naar de Nederlandse geschiedenis. Ditmaal besloten edele rebellen van XR om de stoep voor het partijkantoor van FVD maar lekker te kladden.

Hebben deze boomknuffelaars niks beter te doen dan politici/politieke partijen lastig te vallen?

?ref_src=twsrc%5Etfw

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties