Walgelijk politiekcorrecte BN'ers en PvdA'ers komen met hypocriete advertentie: "Meer beschaving!"

Geen categoriefeb 10 2017, 15:00
"Nederland, maak je los uit de traditie van Brexit en Trump. Maak zelf het verschil. Sluit je aan!"
Een stel walgelijk politiekcorrecte "Bekende Nederlanders" hebben een paginagrote advertentie laten plaatsen in de Volkskrant waarin ze de Nederlandse kiezer zogenaamd oproepen om "pal voor de beschaving te staan." Daarmee bedoelen ze natuurlijk: pal voor linkse plannen. Het zal dan ook niemand verbazen dat de advertentie ook ondertekend is door... Lodewijk Asscher en Mr. Political Correctness zelve, Job Cohen.
De groep van 29 lijkt nogal te lijden aan schromelijke zelfoverschatting en megalomanie. Ze noemen zichzelf namelijk "Wij Zijn Nederland." Nou weet ik niet waar ze de arrogantie vandaan halen om dat te stellen, maar ik kan ze verzekeren dat een stel miljonairs met te veel vrije tijd om handen bepaald niet het hele volk representeren.
Natuurlijk vraagt iedereen zich af wie de advertentie zoal steunt. Nou, het zijn de gebruikelijke politiekcorrecte namen: onder meer Jan Kooijman, Cornald Maas, Foppe de Haan en Maarten van Rossem. En raad eens waar tegen zij zich richten? Tegen de onderdrukking van vrouwen door in Saoedi-Arabië en Iran? Tegen knettergekke imams die roepen dat homoseksuelen van het dak gegooid moeten worden? Tegen moskeegangers die ISIS steunen? Natuurlijk niet:

"Nederland, maak je los uit de traditie van Brexit en Trump."

Met andere woorden, hun zogenaamde oproep tot "beschaving" is niets anders dan een veroordeling van rechtse politici en rechtse initiatieven. Het is een pleidooi voor méér macht voor Brussel, tegen een rationeel immigratiebeleid, en tegen een economische politiek waardoor er daadwerkelijk banen en welvaart gecreëerd worden. Het is een links initiatief van politiekcorrecte, socialistische raddraaiers die iedereen die er een andere mening op nahoudt wegzetten als racisten, fascisten, neo-nazi's en erger.
Het ergste van dit alles is, natuurlijk, dat de Volkskrant zich laat lenen voor deze waanzin. Ik twijfel er geen moment aan dat een advertentie van een rechtse organisatie die juist voor strenge immigratie- en integratieregels terstond zou worden afgewezen door de politiekcorrecte krant. Maar roep dat je tegen Brexit en Trump bent en voila, alles wat je instuurt wordt geplaatst. En dan komt het Algemeen Dagblad er voor de volledigheid overheen met een zwijmelend stuk waarin dit walgelijke GoedVolk zwaar opgehemeld wordt. Het partijkartel en mediakartel blijken voor de zoveelste keer één en hetzelfde te zijn.
De Volkskrant, het AD, de BN'ers die deze oproep steunen, én die zotte PvdA moeten zich kapotschamen. Godzijdank worden ze hoogstwaarschijnlijk helemaal weggevaagd op 15 maart. Laten we hopen dat we dan ein-de-lijk van ze af zijn.
Oh, voor mensen die graag aan zelfkastijding doen, hier is de 'advertentie.' Wel een waarschuwing vooraf: gelieve deze onzin niet te lezen als je een zwakke maag hebt!
walgelijk
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten