Walgelijke Anne Fleur Dekker na bekladdingen: 'Er moeten grotere actiegroepen tegen Baudet komen'

Geen categoriesep 12 2017, 10:00
Anne Fleur vindt bekladdingen dom. Maar alleen omdat ze Baudet zogenaamd de kans geven om "in de slachtofferrol te kruipen."
Hoe gestoord de radicaal-linkse Anne Fleur Dekker is, vraag je? Nou, mevrouw mocht gisteren langskomen bij Nieuwzuur -- het NPO-programma dat alles wat ook maar een beetje rechts is stelselmatig aanvalt op kosten van de belastingbetaler -- om te praten over de bekladdingen van het huis van Thierry Baudet. Wat ze daarover te zeggen had is werkelijk schokkend te noemen.
Mevrouw heeft er in essentie namelijk helemaal geen probleem mee. Nou ja, ze vindt het "stom" van haar mede-ANTIFA-gekkies, maar dan puur en alleen omdat "Thierry nu de kans krijgt om in de slachtofferrol te kruipen." In principe heeft ze er dus geen enkel probleem mee dat linkse tokkies een rechtse politicus stalken, bedreigen, en intimideren. Nee, het enige probleem is dat zo'n politicus dan iets van positieve aandacht krijgt. En dat mag niet.
"Het sentiment van actievoeren tegen Thierry Baudet begrijp ik heel erg goed, het is ook heel erg nodig, maar acties als deze werken averechts," aldus mevrouw voor de camera's van de NPO. "Baudet werkt zich nu in een slachtofferpositie." Nou is dat laatste onzin -- Baudet doet dat helemaal niet en probeert dit soort acties zelfs dood te zwijgen -- maar zelfs als het wél zo was zijn dit soort uitspraken natuurlijk knettergestoord.
Dat is al erg genoeg, maar mevrouw de opperidioot was nog niet klaar. Vervolgens riep ze namelijk ook op om "gezamenlijk, in een grote groep actie tegen hem" te voeren omdat kleine, individuele acties hoegenaamd niets oplossen.
Damn.
Jawel, dit wijf is dus echt totaal doorgeslagen. Ze huilt en klaagt nu al maanden dat mensen af en toe boze tweets over haar schrijven, maar ze vindt het prima dat een man als Baudet daadwerkelijk gestalkt wordt. Het gaat haar er namelijk niet om dat dit soort wangedrag per definitie verkeerd is, maar dat het alleen gebruikt mag worden tegen een bepaald slag mensen. Lees: rechtse opiniemakers en politici.
Dit is de ware aard van ANTIFA waar Dekker misschien wel de bekendste Nederlandse aanhanger van is. ANTIFA is gewoon een fascistische organisatie. Punt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten