Walgelijke neo-nazis gaan de straat op in Zweden: "We gooien die linksen eruit als wij aan de macht komen"

Geen categorieaug 25 2018, 20:00
De Nordische Verzetsbeweging. Of zoiets.
Je zou maar zo triest zijn dat je als volwassen vent lid wordt van een beweging die zichzelf de "Nordische Verzetsbeweging" noemt... en dat je vervolgens ook nog eens de straat opgaat om samen met andere 'partijleden' te 'demonstreren.' Blijkbaar gebeuren dat soort dingen tegenwoordig in Zweden:

The gathering, held by the NRM on Saturday, seemingly attracted more counter-protesters than members of the far-right movement, footage from the scene showed. The pan-Nordic NRM was registered as a political party in Sweden in 2015 and is now gearing up for its very first general election.

De mongooltjes in kwestie lieten weten tegen Russia Today dat ze het absoluut niet fijn vonden om "neo-nazi's" genoemd te worden. Wat ze dan wel zijn? "Nationaal-socialisten." Uhm.
https://twitter.com/MFinoshina_RT/status/1033328081795203073
Kan iemand de (over het algemeen) 'heren' even uitleggen dat "nazi" een afkorting is van "nationaal-socialisten"? Zucht.
Dus ja, het zijn nazi's. En eigenlijk maken ze daar nog niet eens écht een geheim van. Zo zeiden een paar gekken dat de oude nazi's "geweldig" waren en dat Adolf Hitler "de grootste leider" was.
Vervolgens voegde een ander lid van de beweging toe dat de linkse tegendemonstranten onmiddellijk op de trein gezet worden als hij en zijn vrienden de macht ooit grijpen in Zweden.
Met andere woorden, de 'nord'-lingen willen de misdaden van Hitler en co. nog eens dunnetjes over doen.
Het goede nieuws is natuurlijk dat dit soort mafklappers van z'n lang zal die leven niet meer aan de macht komen in Europese landen. Misschien dat een paar honderd keyboard-warriors lid worden van zo'n 'partij,' maar dat is het dan wel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten