Wat? Vader mishandelde Frédérique laat weten: 'Ze wil dat dader zo snel mogelijk terugkeert in de samenleving'

Wat? Vader mishandelde Frédérique laat weten: 'Ze wil dat dader zo snel mogelijk terugkeert in de samenleving'

De 14-jarige Amstelveense Frédérique werd mishandeld bij een speeltuintje in Amstelveen. Bron: Paul Brink

Woke is echt een vreselijke ziekte. Een andere conclusie kun je niet trekken uit de woorden van de vader van de zwaar mishandelde Frédérique. Want, zegt hij, zijn dochter wil heel graag dat de halve crimineel die haar totaal verrot sloeg omdat ze haar gender niet wilde prijsgeven terugkeert in de samenleving. Nou, Frédérique en vader, wij niet!

Als je wilt weten hoe ziek de Woke-gekte is hoef je alleen maar te kijken naar het verhaal van Frédérique. Deze jonge vrouw werd onlangs in elkaar geslagen door een 14-jarige straatterrorist en zijn matties omdat ze weigerde haar gender te verklaren. Een belachelijke, criminele, walgelijke actie, natuurlijk. En eentje die ertoe zou moeten leiden dat de dader lange tijd verdwijnt zodat de samenleving tegen hem beschermd wordt. Want ja, die gendergekte is waanzin, maar geweld is volstrekt ongepast, crimineel, en onacceptabel. Tuig dat erop in ramt dient achter slot en grendel gezet te worden. En wel meteen.

Alleen denken Frédérique en haar Woke-familie daar heel anders over. In een bericht op LinkedIn schrijft haar vader namelijk dat het slachtoffer in deze kwestie hoopt dat de dáder snel weer herenigd wordt met zijn gezin.

"Frédérique in het bijzonder, maar ook wij als familie hopen dat de gisteren gearresteerde dader en eventuele anderen die mogelijk volgen snel weer mogen worden herenigd met de liefde van hun naasten en weer tolerant worden opgenomen in het Amstelveen wat altijd al bekend staat om haar diversiteit en verdraagzaamheid," aldus de vader in een statement die je alleen maar uit je vingers kan krijgen als je totaal geïndoctrineerd bent met het Woke-BLM-virus.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Heel leuk hoor, die filosofische tolerantie. Maar het zou nog leuker zijn als de rest van de samenleving wél beschermd wordt, zodat dit soort tuig andere onschuldige burgers niet zomaar in elkaar kan rammen.

Lees meer over:
LHBTI Misdaad geweld allochtonen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties