Weduwnaar vertelt nieuwe vriendin over regenboog-fascinatie van z'n vrouw. Dan pakt ze haar telefoon…

Geen categoriedec 27 2015, 9:00
Het viel allemaal zó op de plaats.. Het leek allemaal voorbestemd.
Toen Davids vrouw Brenda op 46-jarige leeftijd de strijd tegen baarmoederkanker verloor, was dat voor de man en hun vier kinderen natuurlijk een verschrikkelijke gebeurtenis. Maar voordat ze stierf had Brenda nog wel een boodschap voor haar man. Ze sprak 'm niet uit, maar liet dat in plaats daarvan zien.

"Op de dag dat Brenda overleed, stierf ze om 7:07 's oschtends. We hadden al vijf weken geen regen gehad — en zomaar verscheen een dubbele regenboog, zo helder als maar zijn kan, groot aan de hemel. De lokale weerman zei dat de regenboog eigenlijk niet had kunnen verschijnen omdat het niet geregend had. Ik wist dat het Brenda was."

BJZEazCCIAAUaiP
Maar Brenda liet nog iets na. Voordat ze overleed drukte ze David ook op het hart dat hij niet eenzaam moet blijven, en iemand anders moet zoeken. Bovendien verdienden hun kinderen een lieve stiefmoeder die voor ze kon zorgen. Maar David vroeg haar hoe hij dan die vrouw zou moeten ontmoeten. Daar had Brenda een bijzonder antwoord op:

"Brenda zei dat ik dat zou weten op het moment dat het gebeurde. Want zij zou er bij zijn."

David wist niet goed wat zijn vrouw daarmee bedoelde, maar toen hij een relatie aanging met zijn nieuwe vriendin Jayne Abraham viel alles spoedig op z'n plaats. Jayne vroeg namelijk waarom de kinderen van David een foto van een regenboog op hun kamer hadden hangen. Hij vertelde zijn nieuwe liefde over Brenda en haar fascinatie voor regenbogen, en de verschijning van de dubbele regenboog op de dag dat ze stierf.
vlcsnap-2015-12-27-08h10m55s107
Brenda.

"Nadat ik haar het verhaal had verteld, zocht Jayne door de foto's op haar telefoon en liet me een foto zijn van dezelfde dubbele regenboog."

En dat was het moment waarop David zeker wist dat alles goed zat. Toeval of contact met gene zijden, wie zal het zeggen? David voelde in ieder geval dat hij de toestemming had gekregen waarvan hij vond dat hij het nodig had om verder te gaan met Jayne.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten