Deze agenten lieten een auto stoppen en arresteerden de moeder. Toen spraken ze met de kinderen...

Geen categoriedec 27 2015, 11:00
Dat hun moeder in de boeien was geslagen, bleek voor deze kinderen juist nog het minste van hun zorgen. Gelukkig hadden deze politiemannen het hart op de juiste plaats.
Toen twee weken geleden de politie twee kinderen uit een auto haalde, omdat hun moeder werd ingerekend vanwege rijden onder de invloed van alcohol, vonden de agenten méér dan twee geschrokken kinderen die hun moeder in boeien weggevoerd hebben zien worden.
Het was al laat op de avond, maar de twee piepjonge kinderen gaven aan al de hele dag niets gegeten te hebben. Ze huilden, en waren bang ook gearresteerd te worden. Maar er was meer, want één van de twee bleek recentelijk ook jarig te zijn geweest. Of het een leuke verjaardag was? Nou, niet echt... Het zusje van de 7-jarige jongen vertelde oom agent:

"We hebben geen cadeautjes gekregen dit jaar, omdat mama blut is en papa in de cel zit."

Een hartverscheurende kreet, maar agenten Kreig Cook en Travis Vernier wisten precies wat ze moesten doen! Ze hebben de kinderen onmiddellijk meegenomen naar de plaatselijke McDonalds waar ze een Happy Meal mochten eten. Je kan een 'normaal' kind niet blijer maken dan met een happy meal, maar als de kinderen al een hele dag niets gegeten hebben is dat pas écht een feestmaal.
Het feestje was na de hamburger met frietjes én een speeltje nog niet voorbij, want de agenten reden meteen door naar een grote speelgoedwinkel. De twee kinderen mochten daar alsnog wat cadeautjes uitzoeken:
Screen-Shot-2015-12-22-at-11.54.34-AM
De agenten betaalden al het speelgoed uit eigen zak.Dat vonden ze overigens ook heel normaal:

"Ik bedoel, je hebt het hart van een dienaar,"

Aldus Kreig. En de kinderen waren ook meer dan dankbaar:

"De kinderen waren aan de mandjes aan het hangen terwijl we speelden. Het was net alsof we een familie waren."

Screen-Shot-2015-12-22-at-11.53.34-AM
En om het feest compleet te maken hebben het jongetje en het meisje ook een nieuw huis en een nieuwe pleegfamilie gekregen voor de kerstdagen. Zodat ze nooit meer een verjaardag hoeven overslaan omdat mama al het geld heeft opgemaakt aan de drank en papa weer eens vastzit. Prachtig, nietwaar?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten