Weigering GroenLinks om in Defensie te investeren is fantastische reden om onderhandelingen op te blazen

Geen categorieapr 13 2017, 9:00
Als deze pacifisten niet in Defensie willen investeren moeten de onderhandelingen per direct stopgezet worden.
Wilco Boom, politiek verslaggever van de NOS, stelt terecht op Twitter dat investeringen in Defensie weleens voor problemen zouden kunnen zorgen tijdens de formatie. Het CDA en de VVD willen namelijk redelijk fors investeren, terwijl GroenLinks geen cent extra wil uitgeven aan onze veiligheid. Dat moet voor problemen zorgen:
https://twitter.com/WilcoBoom/status/852068954579369984
Zoals onze eigen Tim Engelbart terecht stelt is dat natuurlijk een fantastische reden om de onderhandelingen te beëindigen en GroenLinks weg te sturen:
https://twitter.com/TimEngelbart/status/852394989091008512
Het is bekend dat GroenLinks een club van, voor en door radicaal-linkse pacifisten is, maar helemaal niets extra willen investeren in Defensie is echt ongekend belachelijk. Onze militairen moeten helmen van elkaar lenen omdat er niet genoeg zijn. Als ze oefenen roepen ze 'pang, pang' omdat er geen kogels voorradig zijn. En een groot deel van onze luchtmachtvloot kan niet in actie komen omdat veel vliegtuigen niet gevechtsklaar zijn.
Dat is volstrekt onacceptabel. De overheid heeft maar een paar kerntaken. Veiligheid en Defensie is daar de belangrijkste van. Iedere overheid die deze taak niet serieus neemt verliest zijn bestaansrecht, zéker als diezelfde overheid vervolgens wel flink 'investeert' in belachelijke groene hobby's als "duurzame energie" en "verdeling van de welvaart."
Het bewijst maar weer eens dat geen enkele normale partij zaken kan doen met GroenLinks. Die partij is echt een club van, voor en door volidioten. Waarom zou je daar in vredesnaam mee in een coalitie gaan zitten?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten