Wereld in miniatuur

Geen categoriejul 19 2015, 16:23
Als we zouden peilen wat het ultieme speelgoed is, zouden veel mensen ongetwijfeld het poppenhuis noemen. Het brengt een hele kinderwereld samen in een stuk speelgoed - een wereld in miniatuur. Een wereld van prachtige details, van mooie gemaakte badkamers tot trappenhuizen die kamers op slimme wijze met elkaar verbinden.
Vroeger begon de pret al in de winkel, waar uit al die mogelijke werelden er een gekozen mocht worden. Tegenwoordig bieden online speelgoedketens als Lobbes de mogelijkheid om te kiezen uit tientallen exemplaren, de een nog mooier gepresenteerd dan de ander. En met allerlei bijkomend speelgoed dat de ervaring alleen maar mooier maakt, van poppengezinnetjes tot miniatuur strijkplankjes en tuinsetjes.
Voor kinderen vormen poppenhuizen niet alleen een heerlijke manier om te spelen in de wereld van vandaag. Ze kunnen zich ook mooi voorbereiden op de wereld van morgen, als ze hun eigen huis mogen inrichten. Hopelijk doen ze het dan met net zoveel fantasie als het speelgoed waarmee ze vandaag mogen spelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten